+34 93 460 19 52 - +34 93 388 06 93 tafalla@tafallalimpiezas.com

Una mica d'història

50 anys de desembossaments

Orígens

L’empresa Tafalla va néixer en els anys 50, amb eines i maquinària de l’època (cavalls i portadores), amb el pas del temps l’empresa es va ser adaptant a les necessitats del sector i és una de les pioneres de l’estat a utilitzar camions mixts de buidatge i alta pressió. Cap als anys 80 es funda Tafalla S.A., de la mà del Sr. Alfonso Tafalla amb un gran pes dins del sector del clavegueram, sobretot a la zona del Vallés, Maresme i Barcelonès, tenint entre els seus clients més importants institucions com la Generalitat de Catalunya, el Corte Inglés o ajuntaments com el de Santa Coloma de Gramanet, Tiana, Montgat i Badalona entre d’altres. Aquest últim li contracta la neteja i manteniment de tota la xarxa de clavegueram de la ciutat durant més de deu anys, entre les dècades dels 80 i 90, arribant així a tenir un paper molt important i reconeixement dins de la ciutat, associant fins i tot, qualsevol tema relacionat amb el clavegueram amb el nom de Tafalla.

Desatascos en Barcelona - Limpieza de tuberías en Barcelona

La regeneració

Després de molts esforços per part de la plantilla, es fa una oferta per la unitat productiva i passa a assumir el control de l’empresa. Amb forces renovades i l’experiència de més de 40 anys en el sector, es renova l’empresa, invertint i redireccionant els serveis cap a les necessitats que el sector sol·licita, donant al client un tracte mes personal, proper i amable, intentant solucionar tots aquells problemes molests per a la convivència diària, tant embusos, males olors, anul·lació de fosses sèptiques, canvis de canonades, etc…

Desatascos en Barcelona - Limpieza de tuberías en Barcelona

Temps difícils

A causa de l’estat de salut del Sr. Tafalla l’empresa canvia de propietaris i passa els seus anys més convulsos, amb innombrables problemes, superant adversitats sense deixar de donar servei a la seva extensa cartera de clients, forjant, encara més, als seus treballadors que no cessen ni un instant a deixar alt el nom de Tafalla. Finalment, la gerència de l’empresa decideix declarar concurs de creditors davant la impossibilitat de fer front als canvis que l’empresa necessitava per a ser competitiva dins del sector, fet que els treballadors acaten i accepten.

Desatascos en Barcelona - Limpieza de tuberías en Barcelona